Curriculum Vitae​

​Her på siden kan du finde information om mit arbejde som sanger, sangskriver, korleder, vokalarrangør og underviser, og du kan booke mig eller kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og fra Tech Music Schools/British & Irish Modern Music Institute

Musik har været allestedsnærværende hele mit liv, og jeg har prøvet kræfter med lidt af hvert. Jeg har haft dygtige, inspirerende og hårdtarbejdende musikere som både undervisere og kolleger, og har opbygget en bred vifte af kompetencer og erfaring.

I jagten på at finde mig selv som sanger har jeg både været forbi de klassiske musicals og Londons snuskede barer, men det er i den svært definerbare genre “alternativ pop og quirky crossover”, at jeg har fundet mig til rette. Her befinder jeg mig bedst, både som solist, korsanger, komponist og underviser.

Herunder kan du læse om de projekter, jeg har udgivet de sidste år.

Herudover er jeg medstifter og arrangør hos vokalgruppen RUM, korleder for Røst​ og Di-Vers og sopran ved Frederiksborg Slotskirkes kantori.

CV

Uddannelse:

· 2016: Cand. Musicae fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium​.
​Hovedfag i rytmisk sang, rytmisk korledelse og sangpædagogik.

· 2014: Bachelor fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
​Hovedfag i rytmisk sang, klassisk korledelse og musikpædagogik.

· 2009: Higher Diploma in Popular Music and Performance fra Tech Music Schools, London (nu British and Irish Modern Music Institute).

Udgivelser:

· 2018: Hvirvler (sangbog med tilhørende indspilninger)

· 2017: Centuries of SummerDays (album)

· 2014: 2 Alen (ep)

Se mine udgivelser​ - klik her

​Mie Rank Brunberg

Glinkasvej 10, 1. th., 2450 København SV

AL UNDERVISNING SKER I NR 8 1,TV

Tlf.: 61 67 64 32

E-mail: mie@miebrunberg.dk

CVR: 39264862

DJBFA  |  DMF  |  KODA